Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stojiš mi u kadru!

FOTO Naizgled idila u poljima lavande, no pogledajte malo bolje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Idilična polja lavande u Francuskoj poremetila je tučnjava kineskih turista. Razlog - jedni drugima su narušavali kadar za fotografiranje.

Jedna takozvana 'fotobomba' previše i dvojica Kineza odlučila su se obračunati šakama, a njihvoe supruge potezanjem i hrvanjem, kako bi razrješili tko kome smeta u foto idiličnom kadru usred polja lavande u Francuskoj. Fotografija šaketanja i natezanja pojavila se na kineskoj društvenoj mreži Weibo, a tamo ju je postavio kineski turistički vodič.

Pročitajte i ovo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

>> VIDEO Tinejdžer napravio kolosalnu glupost u hramu starom 3.500 godina

Dvojica Kineza mogu se vidjeti kako izmjenjuju udarce na desnom kraju fotografije, dok njihove supruge, jedna od njih u vjenčanici, pokašavaju jedna drugu srušiti pri sredini fotografije.

Po priloženoj fotografiji, vidljivo je kako je u polju bilo dovoljno mjesta i za više od dva kineska para, no očito su se namjerili na isti kadar, od svihi mogućih i nemogućih.

'Počelo je tako što je mladi par slučajno ušao u kadar novovjenčanog para. Žene su se prve stale svađati, a onda su se umiješali dečko i mladoženja. Ljudi su ih pokušali razdvojiti, jer je situacija bila svima neugodna', napisao je dotični turistički vodič, čije riječi prenosi sina.com.

Gu Jun, profesor sociologije na Sveučilištu u Šangaju rekao je kako takvo ponašanje pomaže ljudima obratiti pažnju na to kako se ponašaju u javnosti. 'To je zapravo dobro da se takve sramotne tučnjave događaju u inozemstvu, što će pomoći ljudima da obrate pažnju na svoje ponašanje', istaknuo je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene