Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Farmer iz Velike Britanije skuhao je jaje za doručak i taman kad se pripremio za jelo i otvorio ga, dočekalo ga je iznenađenje. U kuhanom jajetu pronašao je još jedno jaje.


'Bavim se uzgojem kokoši čitav život i ovakvo što nikad u životu nisam vidio niti čuo bilo koga da priča o tome', rekao je britanskim medijima 40-godišnji Jeff Taylor. Dodaje kako je već viđao jaja s dva žumanjka no ovo za njega predstavlja pravo čudo. 'Putem interneta otkrili smo kako je posljednji ovakav slučaj zabilježen u dalekom Japanu', istaknuo je Taylor.

Vezani članci Slika nije dostupna Jaja s dvorišta i jaja iz kaveza - ima li razlike u kvaliteti? Slika nije dostupna Na tržnicama prodaju jaja 'čudnog okusa' koja odskaču od poda!

Douglas Russell, iz britanskog Prirodoslovno-povijesnog muzeja rekao je za časopis The New Scientist kako je u svojoj karijeri kuratora muzeja naišao na mnoge čudne primjerke jaja. 'Dvostruka jaja rjeđa su od onih s više žumanjaka, no nitko zapravo ne zna kako ona nastaju te su predmet znanstvenog proučavanja već stotinama godina', objasnio je Russell.