Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EUPR Tenderi d.o.o. - konačno lakši način stizanja do financijskih sredstava fondova EU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poduzetnik ste i voljeli biste razviti svoje poslovanje?

Poduzetnik ste i voljeli biste razviti svoje poslovanje? Imate bezbroj odličnih ideja no nemate financijskih mogućnosti ostvariti ih. Ipak, načuli ste za niz fondova Europske unije koji dodjeljuju financijska sredstva upravo u te svrhe.

Republika Hrvatska je od svojeg ulaska u Europsku uniju 2013. godine među posljednjima po izvlačenju financijskih sredstava iz fondova Europske unije. Neki od temeljnih problema koji to uvjetuju su nedostatna informiranost poduzetnika o mogućnostima njihovog korištenja, nedovoljna upućenost u prikladnost natječaja nekom poslovanju te neznanje o načinu prikupljanja i pripremanja dokumentacije potrebne za prijavu na ovakav tip natječaja. Poduzetnici često i kada saznaju za takvu mogućnost nisu sigurni da li je to najbolji način postizanja željenog cilja.

Europski poslovni registar stoga je nužan! EUPR Tenderi d.o.o. Vama mogu pomoći u pronalasku svih potrebnih informacija. Misija ovog registra je približiti informacije o fondovima Europske unije svim poslovnim subjektima koji su za to zainteresirani a na natječaje se mogu prijaviti svi, od već razvijenih poduzeća pa sve do malih obrta i tvrtki. Europski poslovni registar je portal koji svojim klijentima nudi mjesto za oglašavanje njihove djelatnosti na tržištu Europske unije i redovito ih obavještava o svim aktualnim natječajima, sajmovima i vijestima. Svaki tjedan na Vašu e-mail adresu stizat će informacije o mogućnostima sufinanciranja Vašeg poslovnog plana iz fondova EU. Ukoliko ćete odlučiti prijaviti svoje poslovanje na neki od objavljenih natječaja tvrtka EUPR Tenderi d.o.o. rado će Vam pomoći vezano za cijelokupni projekt. Možemo Vam ponuditi usluge najkredibilnijih agencija koje su u mogućnosti kreirati najbolji poslovan plan prilagođen upravo Vašem poslovanju i pomoći Vam tijekom cijelog procesa prijave.

Iskoristite mogućnost koju Vam Europski poslovni registar i tvrtka EUPR Tenderi nude. Onaj koji posjeduje pravu informaciju u pravo vrijeme posjeduje znanje za lakše ostvaranje željenih ciljeva. Uistinu, znanje je moć!
 

Vaš EUPR Tenderi d.o.o.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene