Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Indijski par iz Australije od jučer se nalazi u 'sedmom nebu' od sreće, jer su dobili prinovu u 9.09 sati, 9. rujna 2009. Ovakav niz devetki u nečijem vremenu i datumu rođenja, natjeralo bi i tvrdokorne skeptike da vjeruju u sudbinu.


Dhara i Sudish Patel bebu su očekivali 12. rujna, no ovakvu sreću nisu mogli niti zamisliti, rekli su presretni roditelji australskim medijima. Istovremeno, i u SAD-u se rodila djevojčica, a njezine devetke podudaraju se s onima novorođene djevojčice u Australiji, koju smo netom spomenuli.

Vezani članci Beba u inkubatoru, ilustracija (Foto: Getty images) U Indiji 73-godišnja žena rodila zdrave blizanke, otac (82) doživio infarkt Saybie, najmanja beba na svijetu (Foto: AFP) Iz bolnice u San Diegu otpuštena najmanja beba na svijetu: Rođena je u prosincu sa svega 245 grama

'Ovo je tako uzbudljivo', rekla je američkim medijima ponosna 28-godišnja majka Maria Villagomez iz New Yorka. Kinezi, kod koji 'devet, devet', ili izvornu 'jiu, jiu', zapravo znači 'jako dugo vremena', posebno su iz tog razloga zaluđeni devetkama. Jučer je čitava poplava Kineza nahrupila na vjenčanja, zbog 'magičnog' datuma, vjerujući u dugovječnost brakova sklopljenih na taj datum.