Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Phil i Linzi Wood ostali su šokirani kada su otkrili da je njihov vrt promijenio vlasnika. Bezobrazni susjed doslovce ga je preselio u svoje dvorište.


Phil i Lindzi odlučili su preseliti na Kanarske otoke. Svoju su kuću stavili na prodaju i otputovali. Nije prošlo dugo kada im je Philova majka javila da je njihov vrt nestao. Staza, kamene ploče, grmlje, biljke, tegle s cvijećem, viseće ukrasne košarice i spremište za alat - ništa nije ostalo, piše Mirror. 

Vezani članci Be-vrt - 2 Beskućnici u riječkoj Kući utočišta dobili novu šansu za život: "Treba biti uporan i uvijek si naći nešto za raditi" Biljke i životinje (Foto: daniloco) - 20 Neki ljudi misle da GMO izgleda ovako: Stvorio nevjerojatne hibride biljaka i životinja

Linzi se vratila u Englesku kako bi otkrila što se točno dogodilo i otkrila da su sve biljke i stvari iz njihova vrta samo promijenile vlasnika. Susjed Brian Johnson jednostavno je sve preselio u svoje dvorište. 'Nisam mogla vjerovati svojim očima. Vrt je ispario iz našeg dvorišta i stvorio se u njegovom. Ni sama ne znam što sam mu sve tada izgovorila, ali uglavnom sam vrištala: 'To je moje, to je moje!', ispričala je Linzi. Susjed joj se prvotno ispričao i obećao da će sve vratiti, no od tada odbija bilo kakav razgovor s njima. Glasnogovornik policije je potvrdio kako istražuju slučaj.