Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nije ispunio želju svoje gladne djevojke pa ga ona...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Santiago Hernandez završio je u bolnici jer nije ispunio želju svoje gladne djevojke

Santiago Hernandez završio je u bolnici s teškim ozljedama leđa i ruku nakon što se njegova djevojka tri puta na njega zaletila autom jer nije htio stati u McDonald's da pojede hamburger. Ovaj bizarni slučaj obiteljskog nasilja dogodio se prošle srijede u Tennesseeju, a policijsko izvješće koje je početkom ovog tjedna procurilo na internet postalo je hit na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici

>> Nasred ulice ga natjerala da klekne i počela šamarati!

Hernandez i njegova djevojka Crystal Greer Brooks cijeli su dan proveli opijajući se po barovima, a oko ponoći su zaključili da im je dosta alkohola i krenuli su kući.

Crystal je na putu kući prilično ogladnila i zatražila od svog dečka da se zaustavi u McDonald'su kako bi pojela hamburger. Hernandez nije udovoljio njezinoj želji, pa mu je Crystal naredila da zaustavi auto jer ona želi voziti. Na žalost, Hernandez joj je ispunio krivu želju i prepustio joj volan. Dok je Hernandez pijan bauljao oko auta tražeći suvozačeva vrata, Crystal je već sjela na vozačevo mjesto, a kada ga je ugledala ispred auta nije joj trebalo dugo da smisli osvetu zbog propuštenog hamburgera.

Nagazila je na gas i udarila Hernandeza koji je od udarca prvo završio na haubi, a zatim se srušio na cestu. Dok je bespomoćno ležao Crystal ga je još dva puta udarila autom.

Nakon dolaska policije Crystal je tvrdila da se Hernandez sam bacio na haubu i onda pao s nje, ali njezina priča je bila puna nelogičnosti, a i nije se slagala s dokazima. Crystal je završila u pritvoru, a kako je policija Hernandeza proglasila žrtvom obiteljskog nasilja, zbog sigurnosti je smješten u kuću svog prijatelja.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene