Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radniku zaprijetio odvijačem

Da bi platio račun u restoranu opljačkao benzinsku preko puta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanađanin koji je ostao praznih džepova pronašao je pomalo neuobičajen način za plaćanje računa u restoranu.

21-godišnji Cory Henderson izašao je u petak navečer iz restorana 'Browns Social House' u sjevernom Vancouveru na zapadu Kanade, ne plativši račun od 38 dolara, na što je konobar pošao za njim. Mladić mu je rekao neka pozove policiju, dodavši da će on biti na benzinskoj crpki preko puta.

Nekoliko minuta poslije, policijska postaja u sjevernom Vancouveru primila je dojavu o razbojstvu na istoj crpki. Henderson je, zaprijetivši radniku na crpki odvijačem, otišao s novcem iz blagajne, priopćila je policija.

Kao što je i obećao, mladić se vratio u restoran, platio račun, nakon čega se predao u ruke policiji, piše u priopćenju.

Henderson je optužen za krađu, za 'prijevaru radi nabave hrane' i za posjedovanje oružja radi počinjenja kaznenog djela. Oslobođen je uz jamčevinu, a idućeg tjedna se opet mora pojaviti na sudu. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Slika nije dostupna Pobjegao s utrškom Pljačkaš onesvijestio djelatnika benzinske i pobjegao s novcem

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene