Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slovačka obitelj Racovy, dobila je svoje treće dijete nakon punih 14 godina, a ono što je posebno u toj obitelji, jest da su sva djeca rođena na isti datum te da će svi zajedno uvijek slaviti rođendan.


Nekoliko se tu stvari poiklopilo, a jedna od njih, jest i ona najočitija - dvije sestre, novorođenog dječaka, za rođendan su dobile brata. 'jako smo sretne, napokon imamo malog bracu', rekle su za Markiza TV sestre, 14-godišnja Alzbetka i godinu dana starija Kristinka. Novorođeni dječak dobio je ime po svojem ponosnom ocu, Jurku, koji je i nazočio njegovom rađanju.

Vezani članci Slovačka popustila protuepidemijske mjere Na popis dodajte negativan test: Nakon popuštanja mjera Slovaci pohrlili u šoping, u crkve, frizerske salone Ivka Kaurinović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Osijeku 02 Ravnateljica osječkog Centra za socijalnu skrb: "Majka je svojim ponašanjem direktno ugrozila život i zdravlje djeteta"

'Bio sam jako zabrinut', izjavio je otac, no kod kuće obitelji Racovy, već je sve spremno za prinovu. Sestre kažu da znaju kako se trebaju brinuti o malenom bratu, ali da mu neće mijenjati pelene. 'Na to će nas morati prisiliti', rekle su. Otac Jurko ističe kako je uistinu čudesna činjenica da mu je svo troje djece rođeno istog datuma, odnosno 24. veljače. Na kraju je dodao i kako planira četvrto dijete sa suprugom, kojoj ostavlja na izbor želju da pokuša roditi i četvrti put na isti datum.