Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan rođendan za troje

Troje djece u obitelji rođeno na isti datum

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovačka obitelj Racovy, dobila je svoje treće dijete nakon punih 14 godina, a ono što je posebno u toj obitelji, jest da su sva djeca rođena na isti datum te da će svi zajedno uvijek slaviti rođendan.

Nekoliko se tu stvari poiklopilo, a jedna od njih, jest i ona najočitija - dvije sestre, novorođenog dječaka, za rođendan su dobile brata. 'jako smo sretne, napokon imamo malog bracu', rekle su za Markiza TV sestre, 14-godišnja Alzbetka i godinu dana starija Kristinka. Novorođeni dječak dobio je ime po svojem ponosnom ocu, Jurku, koji je i nazočio njegovom rađanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed Prosvjed u Slovačkoj zbog vladine politike prema Rusiji Jačanje veza s Rusijom Slovaci izašli na ulice, bijesni na premijera: "Akcije Vlade prelaze sve granice!"

'Bio sam jako zabrinut', izjavio je otac, no kod kuće obitelji Racovy, već je sve spremno za prinovu. Sestre kažu da znaju kako se trebaju brinuti o malenom bratu, ali da mu neće mijenjati pelene. 'Na to će nas morati prisiliti', rekle su. Otac Jurko ističe kako je uistinu čudesna činjenica da mu je svo troje djece rođeno istog datuma, odnosno 24. veljače. Na kraju je dodao i kako planira četvrto dijete sa suprugom, kojoj ostavlja na izbor želju da pokuša roditi i četvrti put na isti datum.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene