Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Prava ljubav

Čak ni smrt ih nije mogla rastaviti...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njegovim posljednjim trenucima svjedočila je i njegova supruga koja je ubrzo nakon toga također preminula.

Melvin Cornelson bio je jedini muškarac kojeg je njegova supruga Doris poljubila u svom životu. Zajedno su gradili život i bili oslonac jedno drugome i u najtežim trenucima. U braku su bili pune 62 godine. Zato njihovu obitelj nije ni čudilo da je Doris umrla samo nekoliko sati nakon Melvina, piše DailyMail. Kažu - od slomljenog srca.

>> Prešli stotu, a svaki dan idu na posao!

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja

Melvin je preminuo 29. studenog nakon teške borbe s rakom. Taj je dan Doris s cijelom obitelji pripremala njegov posljednji ispraćaj. Oko podneva je otišla leći i više se nije probudila.

'Zajedno su. Sretni su. I zato se mi možemo nasmijati iako njih više nema. Znamo da su sretni', rekla je njihova kći Candi. Čak ni smrt ih nije mogla rastaviti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene