Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno istraživanje

Britanci strahuju od kolačića 'ubojica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanci su objavili vrlo bizarno istraživanje s podacima o ljudima koji su se ozljedili ozljede, jedući ni više ni manje, nego kolačiće.

Istraživanje znanstvenika pokazalo je kako u toj zemlji čak 500 osoba godišnje zatraži liječničku pomoć, zbog ozljeda povezanih sa konzumiranjem kolačića, piše The Sun. Procjenjuje se kako su dosad milijuni Britanaca postali 'žrtve' kolačića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MALA ŠKOLA PROGNOZE Jeste li znali da je prošla godina bila jedna od sedam najtoplijih u povijesti? Meteorolog Ivan Čačić pojašnjava zašto bi to moglo biti opasno Slika nije dostupna Jeste li znali? Meteorolog Ivan Čačić objašnjava kako je moguće suzbiti ugljični dioksid čak pedeset puta brže od tropskih šuma

Čak 29 posto ispitanika otkrilo je kako su se polili ili bili poliveni vrućim napicima tijekom konzumiranja navedenih slastica, a njih 28 posto otkrilo je kako su se zagrcnuli jedući ih. Deset posto ispitanika, uspjelo je čak slomiti i zub grickajući kolačiće. Proizvođači kolačića u šali govore kako su oduvijek sumnjali u nedužan izgled svojih proizvoda te da je ovo istraživanje pokazalo kako su njihove sumnje bile opravdane.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene