Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanci su objavili vrlo bizarno istraživanje s podacima o ljudima koji su se ozljedili ozljede, jedući ni više ni manje, nego kolačiće.


Istraživanje znanstvenika pokazalo je kako u toj zemlji čak 500 osoba godišnje zatraži liječničku pomoć, zbog ozljeda povezanih sa konzumiranjem kolačića, piše The Sun. Procjenjuje se kako su dosad milijuni Britanaca postali 'žrtve' kolačića.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL) Britanac švercao migrante pa pokušao pogaziti policajca kod graničkog prijelaza Rupa Nataša Magdalenić Bantić (Foto: Dnevnik.hr) Zbog Brexita Britanci odlaze iz zemlje: "Dobili su svoje ustaše i partizane. Društvo je sad stvarno podijeljeno"

Čak 29 posto ispitanika otkrilo je kako su se polili ili bili poliveni vrućim napicima tijekom konzumiranja navedenih slastica, a njih 28 posto otkrilo je kako su se zagrcnuli jedući ih. Deset posto ispitanika, uspjelo je čak slomiti i zub grickajući kolačiće. Proizvođači kolačića u šali govore kako su oduvijek sumnjali u nedužan izgled svojih proizvoda te da je ovo istraživanje pokazalo kako su njihove sumnje bile opravdane.