Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvostruki blef

BMW izveo sjajnu prvotravanjsku antipodvalu i sretnici poklonio novi auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnici zastupništva su na dan šala i podvala na naslovnici lista New Zealand Herald objavili oglas u kojemu je stajalo da će prvi koji uđe u salon i upita za Toma dobiti priliku zamijeniti svoj stari automobil za novi.

Čelnici novozelandskog zastupništva BMW-a u Aucklandu izveli su genijalnu prvotravanjsku 'antipodvalu' i poklonili Tianni Marsh automobil iz serije 1 vrijedan gotovo 50.000 novozelandskih dolara (oko 260.000 kuna).

Pročitajte i ovo Ilustracija Važan pomak Šuica poručila: ''Glasanje treba biti dopušteno i mladima od 16 i 17 godina'' Jimmy Car (Foto: AFP) Na turneji je "Uvredljiva je i neprimjerena": Poznati komičar šalom razljutio Novozelanđane

Naime, na svjetski dan šala i podvala, na naslovnici lista New Zealand Herald su objavili oglas u kojemu je stajalo da će prvi koji uđe u zastupništvo i upita za Toma dobiti priliku zamijeniti svoj stari automobil za novi.

VIDEO Izraelci testirali 'Davidovu praćku'

Bivši KGB-ovac otkrio svo 'prljavo rublje' Vladimira Putina

Naravno, uvjereni da je riječ o zafrkanciji i da je ponuda predobra da bi bila istinita, ljudi su oglas olako zanemarili, ali ne i Marsh koja je shvatila da je najgora stvar koja joj se može dogoditi jest da ispadne naivka.

Srećom po nju, tu cijenu u konačnici nije platila, baš naprotiv, te je zastupništvo doista napustila u novome automobilu umjesto u svom 15 godina starom Nissanu Aveniru. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene