Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poklonici NLO-a mu vjeruju, skeptici su ga proglasili luđakom i lažljivcem.


Clark McClelland, bivši inženjer u NASA-i i poklonik teorija o NLO-ima, tvrdi da je vidio izvanzemaljca od gotovo tri metra.McClelland je navodno radio 35 godina radio kao NASA-in inženjer, od 1958. do 1992. godine, a svoje je svjedočanstvo objavio na internet stranici Paranormal Crucible. Čovjekoliki izvanzemaljac, samo natprosječno visok, navodno je prišao NASA-inim astronautima u svemirskoj letjelici Cargo Bay, a on je sve gledao iz Kennedy Centra u Cape Canaveralu, piše Daily Mirror.

Susret je trajao minutu i sedam sekundi, tvrdi McClelland.

No, osim ove, na različitim internet stranicama koje se bave paranormalnim i bizarnim, objavljuje i tvrdnje kako su se vanzemaljci infiltrirali u našu Zemaljsku svakodnevnicu.

Vezani članci F-18 (Foto: Thinkstock) Bivši pilot opisao susret s NLO-om? "To je bilo nešto najbrže što sam ikad vidio..." Slika nije dostupna Ubijen jer je tražio objavu dokumenata?JFK tražio dokaze o postojanju izvanzemaljaca

VIDEO NASA lansirala novi eksperimentalni balon težak 2,3 tone

'Prepoznajem vanzemaljce kad ih sretnem. Oni su među nama. Uspjeli su se probiti i u vladajuće strukture mnogih zemalja', između ostalog govori ovaj ljubitelj NLO-a.

Naravno, mnogi sumnjaju da je McClelland ikad radio u NASA-i koja se za sada nije oglasila po ovom pitanju. 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook