Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav je bio?

Bivša Obamina djevojka nazvala ga ‘hladnim’

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša djevojka Baracka Obame progovorila je o nježnosti ali i izvjesnoj ‘hladnoći’ budućeg američkog predsjednika u intimnom dnevniku čiji su dijelovi objavljeni u srijedu.

Genevieve Cook, kći australskog diplomata, živjela je s Obamom početkom 80-ih kad je Obama imao dvadesetak godina i živio u New Yorku.

U bilješkama koje objavljuje Vanity Fair, a spominju se i u budućoj knjizi, ona opisuje ‘toplinu’ njihovih intimnih odnosa, ali i ljubavnu priču koja je u konačnici bila ‘nestabilna’ i iz koje se željela ‘izvući’.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Zadru Strašna nesreća! Djevojka (22) motorom udarila u Kopnena vrata, na mjestu je preminula Slika nije dostupna Bivša Baretova djevojka Novinarka Željka Matković pronađena mrtva u svom stanu

>> 'Hillary Clinton mi ne može prestati pijana slati poruke'

‘Njegova toplina može biti varljiva’, napisala je Cook koja nikada prije nije otkrila sadržaj svojih bilješki. ‘Koristi nježne riječi, može biti otvoren i povjerljiv, ali postoji i ta hladnoća’, rekla je ona.

Obama je upoznao Michelle Robinson u Chicagu 1989., vjenčali su se te će u rujnu proslaviti 20 godina braka. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene