Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jaka volja

Bez operacije smršavio 230 kg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
leon je svojevremeno za ručak znao pojesti 30 komada pizze, popiti nekoliko boca gaziranog pića i za desert bez problema pojesti par kilograma sladioleda.

Iako je znao za jedna obrok pojesti hrane kalorijski dostatne za desetero ljudi, odnosno između 10 do 20 tisuća kalorija,. piše ElPasoTies.  Leon je bez operacijskih zahvata uspio smršaviti čak 230 kilograma. U vrijeme najveće debljine imao je čak  320 kilograma, a opseg struka mi je iznosio 160 centimetara.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Pretilost, ilustracija (Foto: Getty Images) neki operacijom izliječe dijabetes Od 60.000 do 100.000 ljudi u Hrvatskoj čeka kirurško uklanjanje debljine: Na godinu se napravi tek oko 26 zahvata

'Bio sam svjestan što radim, doslovno sam se ubijao u hrani. radio sam samoubojstvo žlicom i vilicom', priznao je Leon koji je čvrstom voljom prevladao želju za hranom. danas, sa svojih 180 centimetara visine teži samo 86 kilograma, a opseg struka mu je manji od 86 centimetara. Tu kilažu uspješno održava već 16 mjeseci, a u danu ne unese više od 1500 kalorija.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene