Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spavao u kontejneru

Beskućnik završio u kamionu za smeće, čudom preživio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beskućnik iz Kalifornije, koji je spavao u kontejneru za smeće, slučajno je završio u kamionu za smeće. Tragedija je spriječena u posljednji trenutak, nakon što je vozač začuo vriskove iz spremnika kamiona, koji je muškarca već par puta pritisnuo.

Ovaj bizaran incident dogodio se u Sacramentu, a lokalna televizija KCRA izvijestila je kako je vozač pokucao na kontejner, prije nego li ga je ispraznio u spremnik kamiona. problem spavanja beskućnika u kontejnerima za smeće postao je pravi problem za gradsku čistoću u Sacramentu, jer sve više beskućnika kontejnere bira kao mjesto gdje će prespavati noć.

Pročitajte i ovo Život u kontejenerima - 5 sedmeročlana obitelj iz Gradišta Htjeli su obnoviti svoj dom, a onda im je nevrijeme sve uništilo. Sada ruševine gledaju s prozora kontejnera: "Sve je izgubljeno" Vrećica od katetera obješena za kontejner Kontaktirani komunalci Kome je ovo palo na pamet? Vrećica od katetera obješena za kontejner, nije maknuta ni nakon dva dana

Nakon što je vozač kamiona shvatio da u kamionu ima živu osobu, pozvao je vatrogasce, koji su muškarca izvukli van iz tona prešanog smeća. 43-godišnji beskućnik, začudo, prošao je bez ozbiljnih ozljeda i s njim će biti sve u redu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene