Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njima nije bilo smiješno!

Kako se kontrolor leta našalio s pilotima...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nad 'šaljivim' kontrolorom zračnog prometa provodi se istraga.

Zrakoplov Boeing 777 sat i pol je kružio iznad Atlante jer mu je kontrolor prometa zračne luke Hartsfield-Jackson javio da ne može sletjeti.
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ustrijelio ga s dva metka Policajac koji je ubio čovjeka u Atlanti optužen za ubojstvo: Prijeti mu doživotni zatvor ili smrtna kazna Slika nije dostupna Jedan policajac dobio otkaz Kaos u Atlanti: Policija ubila još jednog crnca, prosvjednici spalili restoran ispred kojeg je upucan

Sve bi to bilo u redu da kontrolor nakon nekoliko trenutaka nije objavio: 'Samo sam se šalio, Delta 360. Slobodno se možete prizemljiti.'
 

Međutim, kako je objavio portal 11Alive Atlanta, a prenio Daily Mail, pilot je već promijenio smjer aviona i vratio se na visinu od 12.000 metara.
'Sad je gotovo', odvratio je kontroloru kapetan aviona koji je ponovno trebao spustiti avion na visinu pogodnu za slijetanje, a to je potrajalo.


 Potpuni šok: Usred leta otpao komad krila zrakoplova!

Glasnogovornik aviokompanije rekao je da niti u jednom trenutku nije bilo opasnosti za putnike. Provodi se i istraga nad 'šaljivim' kontrolorom zračnog prometa.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene