Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Po prvi puta u Hrvatskoj biramo najboljeg pizza majstora!


Vila ART i Crno Jaje pozivaju Vas da se prijavite na natjecanje kao pizza majstor uz uvjet da posjedujete minimalno 2 godine iskustva. Svaki dan tijekom 50 dana u 9-om mjesecu ove godine novi pizza majestor će demonstrirati svoje vještine.
Početak natjecanja je 1.9.12. na lokaciji Villa ART u Soblincu - Sesvete, Soblinečka 75, na istočnom ulazu u Grad Zagreb, od 10 do 23h. Ukoliko se želite izboriti za nagradu od čak 1000€ i pokazati cijeloj Hrvatskoj da ste upravo Vi najbolji pizza majstor, prijavite se ovdje.

Vezani članci PR Ulovite ih na vrhunskom sniženju: Ljetni komadi koji su pobijedili konkurenciju PR Voliš brzinu, euforiju i ludilo? Neka ti krv u venama proključa iz pravih razloga! Doživi, osjeti, testiraj uz CrnoJaje.hr!

Cijelu akciju podupire i naš vodeći portal za grupnu kupnju - Crno Jaje gdje ćete uskoro moći kupiti kupone za 2 super pizze od najboljih pizza majstora u hrvatskoj ( po tajnim i samo njihovim receptima, pizze koje jednostavno morate probati ) po promotivnoj cijeni od samo 30kn za Facebook i Twiiter fanove, i naravno, nezaboravite ocijeniti konzumacij, Vaš glas odlučuje!