Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HGK POZIVA

AI2FUTURE 2020 - vodeća konferencija o umjetnoj inteligenciji

HGK - AI2FUTURE poziv
HGK - AI2FUTURE poziv Foto: PR
Hrvatska gospodarska komora, u suradnji s Hrvatskom udrugom za umjetnu inteligenciju (CroAI), organizira najvažnije godišnje okupljanje zajednice koja razvija i primjenjuje tehnologiju s područja umjetne inteligencije – AI2FUTURE konferenciju, koja se održava u Zagrebu, 15. i 16. listopada 2020.

Na AI2FUTURE konferenciji će predstavljen jedinstveni pregled ukupnog AI tržišta u Hrvatskoj koji je nastao kroz istraživanje i zajedničku suradnju CroAI i Hrvatske gospodarske komore. AI landscape je relevantan pregled svih dionika tog tržišta, od AI tvrtki i startupa do šireg ekosustava umjetne inteligencije u Hrvatskoj koji uključuje obrazovne i istraživačke ustanove, udruge i predstavnike javnog sektora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HGK donosi Vjetar u leđa hrvatskim poduzetnicima: Kako izvoziti vlastiti proizvod i postati konkurentniji na tržištu Slika nije dostupna HGK donosi Jesmo li izvukli pouku? Kako se tvrtke trebaju pripremiti za buduće krizne situacije

Uz pregled AI tržišta na konferenciji će vodeći svjetski i domaći stručnjaci iz gospodarstva i znanosti prezentirati aktualne poslovne AI projekte, nove trendove, AI alate i robotiku, a čuti ćemo i nacionalne AI strategije EU-a, Izraela, Švedske i Južno-afričke Republike.

Ključne prezentacije održat će uživo Norbeto Andrade, Global Policy Lead for Digital and AI Ethics iz Facebooka, te Isaac Ben Israel, prvi čovjek Izraelske svemirske agencije i ključna osoba Izraelskog tehnološkog čuda.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na www.ai2future.com.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene