HGK - AI2FUTURE poziv
HGK - AI2FUTURE poziv Foto: PR

Hrvatska gospodarska komora, u suradnji s Hrvatskom udrugom za umjetnu inteligenciju (CroAI), organizira najvažnije godišnje okupljanje zajednice koja razvija i primjenjuje tehnologiju s područja umjetne inteligencije – AI2FUTURE konferenciju, koja se održava u Zagrebu, 15. i 16. listopada 2020.


Na AI2FUTURE konferenciji će predstavljen jedinstveni pregled ukupnog AI tržišta u Hrvatskoj koji je nastao kroz istraživanje i zajedničku suradnju CroAI i Hrvatske gospodarske komore. AI landscape je relevantan pregled svih dionika tog tržišta, od AI tvrtki i startupa do šireg ekosustava umjetne inteligencije u Hrvatskoj koji uključuje obrazovne i istraživačke ustanove, udruge i predstavnike javnog sektora.

Vezani članci KOMferencija 2022. godine Prvi dan KOMferencije o komunikacijama – o kriznom komuniciranju i strukovnom pozicioniranju Tvrtke kreću izvoziti kada na domaćem tržištu dosegnu svoj vrhunac Vjetar u leđa hrvatskim poduzetnicima: Kako izvoziti vlastiti proizvod i postati konkurentniji na tržištu

Uz pregled AI tržišta na konferenciji će vodeći svjetski i domaći stručnjaci iz gospodarstva i znanosti prezentirati aktualne poslovne AI projekte, nove trendove, AI alate i robotiku, a čuti ćemo i nacionalne AI strategije EU-a, Izraela, Švedske i Južno-afričke Republike.

Ključne prezentacije održat će uživo Norbeto Andrade, Global Policy Lead for Digital and AI Ethics iz Facebooka, te Isaac Ben Israel, prvi čovjek Izraelske svemirske agencije i ključna osoba Izraelskog tehnološkog čuda.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na www.ai2future.com.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju