Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikad nije kasno

90-godišnjakinja vodi satove aerobika: 'Fantastična je'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za 90-godišnju Britanku Pat Gorman nema odmora.

Umjesto mirnog umirovljeničkog života, ova je Britanka fizički aktivna svakog dana. Naime, instruktorica je aerobika u bazenu. Na njezine vježbe dolazi desetak žena, koje je zovu svojom Betty White.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hit na internetu Može li bizarnije? Pudlice koje vježbaju i žena s Popaj mišićima Slika nije dostupna Fitnes baka Baka pred čijom se kondicijom mnogi mogu sakriti

'Ona je izrazito vitalna i zanimljiva osoba. Činjenica da joj je 90 godina uopće ne igra ulogu, jednostavno je fantastična', rekla je Susan. Sat aerobika kod Pat traje 45 minuta, a uključuje, između ostalog, hodanje, podizanje nogu te simuliranje udarca nogama i rukama.

>> Pogledajte što Bandić izvodi na trapezu

'Kada ste se navikli kretati ne želite predugo sjediti. Ja sam se naučila kretati', rekla je Pat koja se od mladosti bavi plesom, a kroz život je prošla i sinkronizirano plivanje i ples. 'Veselim se svakom satu, to je prilika biti s dobrim ljudima i učiniti im nešto dobro - zbog čega se i ja tako osjećam', rekla je Pat.

'Nitko ne bi smio o sebi razmišljati kao o staroj osobi. Svaki dan je novi dan, uživajte i učinite što možete, zabavite se koliko možete', dodala je.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene