Obavijesti Video Pretražite Navigacija
2. travnja

19-godišnjak odlučio - Izgubit će nevinost pred svima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgubiti nevinost uživo - i to ispred 150 ljudi - nije mala stvar. No, ovaj student umjetnosti želi upravo to učiniti.

Clayton David Pettet, 19-godišnji student umjetnosti i dizajna, odlučio je kao dio performansa iskoristiti vlastito tijelo pa će 2. travnja ove godine u londonskoj galeriji The Orange Dot izgubiti nevinost s muškim partnerom.

Ovaj projekt nosi naziv 'Art School Stole My Virginity' (Škola umjetnosti je ukrala moju nevinost), a inspiriran je Claytonovim iskustvom iz tinejdžerskih dana kad je kao 16-godišnjak ispitivao kulturološki značaj nevinosti.

Pročitajte i ovo Kalendar udruge Krijesnica - 1 Empatija stvara bolji svijet Kalendar koji je izazvao lavinu dobrote: ''Mi odrasli idemo s idejom bit će tužni, istraumatizirani, no oni su djeca - svijetle!" Slika nije dostupna još ga neće prijaviti Kakva prijevara! Muzej umjetniku dao 84.000 dolara, on im dostavio prazna platna: "Uzmi novac i bježi"

Aukcija za djevičanstvo: Brazilka razmatra ponudu arapskog milijunaša!

'Kad su svi moji prijatelji iz škole izgubili nevinost, bilo mi je veoma teško nositi se s pitanjima zašto sam još uvijek djevac i zašto sve to tako puno znači okolini koja me okružuje', napisao je Pettet na svojem tumblru. 'Moje djelo nije izjava već je više pitanje. Cijelo viđenje nevinosti je nevjerojatno emotivno za mene bilo i ostalo.'

Njegov performans odvijat će se u dva dijela. Prvi će se odvijati uživo, i tijekom njega će Clayton izgubiti nevinost ispred 150 posjetitelja galerije. Drugi dio sastoji se od dvodnevne izložbe njegovih ostalih radova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene