Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Prvenstvo pod upitnikom

Treba li Lokomotivu izbaciti iz lige?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sportska inspekcija poslala je HNS-u rješenje u kojem naređuje da se Lokomotivi oduzme prvoligaška licencu za sezonu 2009./10., a Hrvatskom dragovoljcu za tekuću 2013./14. sezonu. To u prijevodu znači i proglasiti zadnjih pet prvenstava neregularnim!

Rješenje je doneseno temeljem inspekcijskog nadzora nad poslovanjem Hrvatskoga nogometnoga saveza, odnosno uvidom u dostavljenu dokumentaciju istoga u kojoj je sportska inspekcija MZOS-a pronašla niz osnova za poništenjem odluke o izdavanju licence NK Lokomotivi za sezonu 2009./10, što se u najvećoj mjeri odnose na prisnu sportsko-poslovnu vezu nogometnih klubova Dinama i Lokomotive.

Pročitajte i ovo Suđenje braći Mamić - 3 Izvlačenje novca iz Dinama Nitko se nije pojavio na suđenju Mamićima: Trebali su svjedočiti Kranjčar, Barišić i Lulić Slika nije dostupna Izdana tjeralica Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić u BiH dobio nagradu za sportskog menadžera desetljeća

Evo zašto je Sportska inspekcija naredila da se izbaci Lokomotiva!

Ono što najviše upada u oči je da je Lokomotiva osnovana kao Udruga građana za obavljanje sportske djelatnosti, a kao predsjednik udruge naveden je Zdravko Mamić, dok su potpredsjednici Damir Vrbanović i Zoran Mamić.

Mislite li da Lokomotivu treba izbaciti iz prve HNL?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene