Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako ocjenjujete rad Vlade u posljednje tri godine?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Točno je tri godine prošlo od pobjede Kukuriku koalicije na parlamentarnim izborima.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Državno odvjetništvo Republike Hrvatske - 2 Struka ima svoj stav Farsa pod velom procedure: Tko će biti novi šef DORH-a? '' Kao da kandidati žele sakriti svoje prave namjere'' DORH Mnogo toga je na kocki Tko će biti novi šef DORH-a? Vlada će uskoro povući važan potez, a oporba ima svoj plan

Saborska oporba protekle tri godine, koliko je prošlo od pobjede Kukuriku koalicije na parlamentarnim izborima, smatra neuspješnima, a i iz redova vladajućih poručuju kako se slažu da se uvijek može bolje, no dodaju kako je s obzirom na zatečeni nered u državi puno toga učinjeno.

"Protekle tri godine Kukuriku vlasti bile su neuspješne, Hrvatska je nazadovala i bilo bi dobro da što prije dođe do prijevremenih parlamentarnih izbora kako bi se ponovo izmiješale karte i neki sposobniji ljudi preuzeli odgovornost za Hrvatsku", izjavio je novinarima Gordan Jandroković (HDZ).

Tri godine Kukuriku vlasti: 'Nazadovali smo, lutali i vrtili se u krug'

"Nisam prezadovoljan niti svojim učinkom niti učinkom i kvalitetom rada Hrvatskog sabora i vlade", kazao je HNS-ovac Boris Blažeković.

Vjeruje, kaže, da se nešto moglo napraviti i bolje, ali i upozorava kako su se u radu susretali sa raznim podmetanjima i nevjerojatno negativnom klimom oko svega što su pokušali napraviti.

"Imamo povećanje izvoza i industrijske proizvodnje, BDP jest još uvijek negativan ali je manje negativan nego što je bio", kaže Blažeković opovrgavajući tvrdnje kako Hrvatska i dalje tone.

Pitamo vas - Kako ocjenjujete rad Vlade u posljednje tri godine?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene