Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što očekujete od haške presude hrvatskim generalima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra će u Haagu biti izrečena pravomoćna presuda generalima Gotovini i Markaču.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog izuzeća jednog suca Haag odgodio izricanje presude Šešelju na neodređeno Slika nije dostupna Glavni haški tužitelj Brammertz će tražiti reviziju presude Stanišiću i Simatoviću, o Gotovini još nije odlučio

Generali Ante Gotovina i Mladen Markač sutra će, godinu i pol nakon prvostupanjske osuđujuće presude, saznati kakva je konačna odluka Haškoga suda i jesu li prihvatili njihovu žalbu. Žalbeni postupak trajao je 1,5 godinu, a žalbeno vijeće tijekom tog razdoblja nije dopustilo uvođenje novih dokaza.

>> Presuda generalima UŽIVO na Novoj TV i Dnevnik.hr!

Obrana je pozvala žalbene suce Haaškoga suda da ih oslobode svake odgovornosti u slučaju da utvrde da nisu bili članovi udruženog zločinačkog pothvata ili krivi kao zapovjednici za zločine počinjene tijekom i nakon vojno-redarstvene operacije Oluje.

Podsjetimo, generali Ante Gotovina i Mladen Markač nepravomoćno su osuđeni na 24 godine, odnosno na 18 godina zatvora zbog zločina počinjenih tijekom i nakon operacije Oluja.

Što očekujete od haške presude hrvatskim generalima?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene