Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izricanje pravomoćne presude

Presuda generalima UŽIVO na Novoj TV i Dnevnik.hr!

Uživo pratite izricanje presude generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču od 8:30 sati na Novoj TV i Dnevnik.hr

U travnju prošle godine generali Ante Gotovina i Mladen Markač na Haškom su tribunalu nepravomoćno proglašeni krivima za ratne zločine te su osuđeni na 24 odnosno 18 godina zatvora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog izuzeća jednog suca Haag odgodio izricanje presude Šešelju na neodređeno Slika nije dostupna Glavni haški tužitelj Brammertz će tražiti reviziju presude Stanišiću i Simatoviću, o Gotovini još nije odlučio

Žalbeni postupak je okončan, a u petak u 9 sati očekuje se izricanje pravomoćne presude dvojici generala koju uživo možete gledati u programu Nove TV i na portalu Dnevnik.hr.

Specijalna emisija u programu Nove TV, koju ćemo prenositi i na Dnevnik.hr, počinje u petak već u 8:30 sati. Naši reporteri iz centra Zagreba i iz svih dijelova Hrvatske donosit će vam prve reakcije na presudu, a Saša Kopljar u studiju će razgovarati s brojnim gostima.

Fotografije s gradskih trgova, iz vaših domova i crkava te vaše poruke generalima šaljite nam na moj.report@novatv.hr uz naznaku 'Moja poruka generalima'.

Istovremeno, diljem Hrvatske bit će organizirano gledanje izricanja presude na gradskim trgovima koje ćete, također, moći uživo pratiti na Dnevnik.hr. U Zagrebu organizatori, primjerice, na Trgu bana Jelačića očekuju oko 100.000 građana. Izricanje će se s velikom pozornošću pratiti i u Đurđevcu te Pakoštanima, rodnim mjestima generala.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene