Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tEMA DANA

Što mislite o transferu Rakitića u Barcelonu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Rakitić sljedeće će sezone igrati u Barceloni.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Četvero spašenih Tragedija u Barceloni: U požaru poginule četiri osobe, među njima trogodišnjak i beba Prosvjedi u Barceloni (Foto: AFP) festival La Mercé VIDEO Ulično slavlje 40.000 mladih izmaklo kontroli: Ozlijeđene 43 osobe, 20 uhićenih te je prijavljen slučaj seksualnog napastovanja

Mediji diljem Europe prenose vijest kako je Ivan Rakitić dogovorio prelazak u Barcelonu. Ostale su još formalnosti poput liječničkog pregleda, no gotovo je sigurno da će nakon Roberta Prosinečkog i Gorana Vučevića, još jedan Hrvat zaigrati u prvoj momčadi Barcelone.

KOMENTAR 'El Clasico' uskoro u znaku Hrvata: Luka u Realu, Raketa u Barci! Ma tko to ima!?

Ivan Rakitić je prošle sezone kao kapetan Seville podigao trofej osvajača Europske lige. U Sevilli je apsolutni heroj, ali zov Lige prvaka i velike Barcelone ipak je nešto što se ne odbija lako.

U 'ponosu Katalonije' Rakitić će se boriti za mjesto među ponajboljima veznim igračima svijeta. U prilog mu ide vjerojatni odlazak Cesca Fabregasa i tu se otvara prostor za Hrvata u momčadi novog trenera Luisa Enriquea. Luka Modrić u realu, Ivan Rakitić u Sevilli… Kakva će to sezona biti.

U današnjoj temi dana vas pitamo - što vi mislite o transferu Rakitića u Barcelonu?
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene