Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sigla iz Beograda

Što mislite o optužnici za genocid protiv Šeksa, Vekića, Glavaša i Merčepa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ratni ministar unutarnjih poslova Ivan Vekić podignuo je jučer na osječkom sudu optužnicu koja je protiv njega stigla iz Beograda.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Branimir Glavaš - 1 Zbog prijetnji smrću Glavaš za Dnevnik Nove TV o kaznenoj prijavi koju je protiv njega podnio Šeks: "Apsolutno je povezano s ovim slučajem" Slika nije dostupna Na listi Beograda Šeks, Vekić, Glavaš, Merčep 'To su bijedni pokušaji da se oživi 'lešina' Jugoslavija'

'To je optužnica za genocid protiv mene i još četrdesetak ljudi, između ostalog protiv Branimira Glavaša, Vladimira Šeksa i Tomislava Merčepa', rekao je Vekić na konferenciji za novinare.

Dodao je kako je već razgovarao s ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem koji mu je obećao svu potrebnu pravnu pomoć.

Vojno tužiteljstvo u Beogradu, podiglo je još 10. kolovoza 1992. godine optužnicu protiv Šeksa, Glavaša, Vekića i Merčepa i još 41 osobe za, kako su naveli, više kaznenih djela počinjenih na području istočne Slavonije u periodu 1990. i 1991. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene