Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Koliko često idete na koncerte?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lijepu našu ove je godine posjetio velik broj glazbenih zvijezda i doista se moglo naći za svakoga ponešto.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Lidija Samardžija Zbunjujuće informacije Neujednačena pravila za koncerte i fešte u doba korone: "Opet ista konfuzija kao prije 10, 15 dana. Mi u takvom problemu živimo već godinu dana" Ivan Dečak - 3 Tko će platiti testove? Glazbenici od ljeta puno očekuju. Ipak, jednom su mjerom izrazito nezadovoljni: "Ministrica kulture jasno je rekla da bi te troškove trebao snositi Stožer ili Vlada"

Za megaspektakl na zagrebačkom Maksimiru danas će se pobrinuti planetarno popularan Robbie Williams. Većina karata je razgrabljena, baš kao i za ostale superzvijezde koje su ove godine posjetile ili će posjetiti našu zemlju.

Tako su poklonici heavy metala nedavno mogli uživati u nastupu legendarnih Iron Maidena, a zagrebačka Arena je prije njih ugostila i jednu od najvećih zvijezda današnjice - zanosnu Beyonce.

>> 10 razloga zašto vrijedi vidjeti Robbieja Williamsa uživo!

Pulsku Arenu u trans je bacio Leonard Cohen, a isto će pokušati napraviti i mlada francuska zvijezda Zaz. Na Poljudu se uživalo u zvucima gitare Rogera Watersa, a na jarunskom festivalu u performansu jednog i jedinog Iggy Popa.

Lista zvijezda koje su nas ove godine posjetile i one koji će nas tek posjetiti proteže se u nedogled, a doista se može naći ponešto za svakoga, samo treba znati ugrabiti šansu za uživanje na koncertima svojih omiljenih bendova, a i skupiti koju kunu više kako nam ne bi pretjerano potreslo kućni budžet.

S obzirom na to da ove godine imamo čast ugostiti cijelu plejadu superzvijezda, u današnjoj temi dana pitamo vas - Koliko često idete na koncerte?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene