Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lijepu našu ove je godine posjetio velik broj glazbenih zvijezda i doista se moglo naći za svakoga ponešto.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Za megaspektakl na zagrebačkom Maksimiru danas će se pobrinuti planetarno popularan Robbie Williams. Većina karata je razgrabljena, baš kao i za ostale superzvijezde koje su ove godine posjetile ili će posjetiti našu zemlju.

Vezani članci Dario Tuček i Sanja Vištica - 4 Koncertna industrija na koljenima: "Nismo očito svi dovoljno zreli da funkcioniramo u novo normalnim uvjetima" Terasa kafića, ilustracija - 1 Ugostitelji apeliraju: "Pridržavajte se mjera koje je propisao stožer. Daju dobre rezultate"

Tako su poklonici heavy metala nedavno mogli uživati u nastupu legendarnih Iron Maidena, a zagrebačka Arena je prije njih ugostila i jednu od najvećih zvijezda današnjice - zanosnu Beyonce.

>> 10 razloga zašto vrijedi vidjeti Robbieja Williamsa uživo!

Pulsku Arenu u trans je bacio Leonard Cohen, a isto će pokušati napraviti i mlada francuska zvijezda Zaz. Na Poljudu se uživalo u zvucima gitare Rogera Watersa, a na jarunskom festivalu u performansu jednog i jedinog Iggy Popa.

Lista zvijezda koje su nas ove godine posjetile i one koji će nas tek posjetiti proteže se u nedogled, a doista se može naći ponešto za svakoga, samo treba znati ugrabiti šansu za uživanje na koncertima svojih omiljenih bendova, a i skupiti koju kunu više kako nam ne bi pretjerano potreslo kućni budžet.

S obzirom na to da ove godine imamo čast ugostiti cijelu plejadu superzvijezda, u današnjoj temi dana pitamo vas - Koliko često idete na koncerte?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook