Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako provodite bablje ljeto?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadnjih dana u većini krajeva prevladava ugodno toplo i sunčano vrijeme.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave" Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

U obalnom dijelu Hrvatske turistička sezona ne prestaje. Ugodne temperature i zraka i mora zadržale su goste na plažama. Većina će se složiti da je vrijeme puno ugodnije nego u sredini ljeta. Vrućine više nisu nesnošljive nego ugodne, a sunčeve zrake sunca također su postale znatno blaže.

>> Bablje ljeto: Temperature u Slavoniji dosegnut će 32 stupnja!

I stanovnici unutrašnjosti također uživaju u babljem ljetu. Iako su nakon prestanka vrućina iz ormara izvadili topliju odjeću, ona za sada još uvijek čeka neke hladnije dane. Vrijeme je idealno za boravak u prirodi i 'hvatanje sunca' prije jesenskih kiša, magla i kraćih dana.

Kako bi provodite bablje ljeto?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene