Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poraz nogometa

Kako komentirate incidente na utakmici Srbija – Albanija?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na utakmici kvalifikacijske skupine za Euro 2016. nogomet je trajao samo 44. minute. Utakmicu je prekinuo neviđen incident, nakon kojeg je uslijedio opći kaos.

Navijači albanske reprezentacije iz Skoplja u Makedoniji organizatori su nevjerojatne akcije na stadionu Partizana. Oni su upravljali dronom koji je nosio zastavi tzv. 'Velike Albanije' zbog koje su zaratili prvo igrači, a potom i navijači na stadionu.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Danas si trebala..." Oglasila se majka malene Danke: "Ljubavi naša, nisu nam dali da budemo sretni..." Privođenje srpske bande u Španjolskoj Zvan Snajper Huligan koji je preživio dva atentata uhićen u Španjolskoj: Dio je opasne bande koja je trgovala ljudima

DAČIĆ BIJESAN - Evo što je poručio nakon utakmice!

Svoje priznanje objavili su putem Facebooka. Na fotografijama se vidi spomenuta letjelica te krivci za kaos. Upravljali su malenim dronom iz okolice stadiona.

VIDEO Kaos u Beogradu: Prekinuta utakmica, tučnjava Srba i Albanaca, dron spustio zastavu 'Velike Albanije'!

Brat albanskog premijera Edija Rame, Orfi Rama, prvo je priveden pa uz ispriku i pušten na slobodu zbog sumnje da je upravljao dronom na kojem je visila zastava Velike Albanije tijekom utakmice srbijanske i albanske reprezentacije u Beogradu. Utakmicu je pratio izt svečane lože.

Oni su krivci za kaos u Beogradu: Na FB-u priznali upravljanje letjelicom!

Strani mediji u šoku: Slike kako Srbi pale zastavu NATO-a obišle svijet!

VIDEO Sjećate se njega? Osuđivani huligan među prvima krenuo u obračun s Albancima

Na incident je burno reagirao i srbijanski šef diplomacije Ivica Dačić. "Ovo se nikad nije dogodilo ni na jednoj nogometnoj utakmici i unaprijed je pripremljeno. Za mene je središnje pitanje kako će reagirati Europska unija i UEFA. Jer, da je netko iz Srbije razvio zastavu 'Velike Srbije' u Tirani ili Prištini to bi već bilo na dnevnom redu Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda", rekao je Dačić za "Blic".

No, osim tučnjave igrača i kaosa zbog kojeg je prekinuta spomenuta utakmice, na stadionu Partizana se dogodilo još nekoliko incidenata.

Naime, srbijanski navijači sukobili su se s policijom, a spaljena je i zastava NATO saveza. To su sve zabilježili i fotoreporteri poznatih agencija pa je ta slika brzo obišla svijet.

Nogomet je ostao zaboravljen nakon 44. minute beogradske utakmice. Kako Vi komentirate tijek događaja na toj utakmici?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene