Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Modri u Ligi prvaka

Ima li Dinamo šanse za europsko proljeće?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prva dva kola Lige prvaka zagrebački Dinamo upisao je domaći poraz od Real Madrida (0:1) te gostujući od Lyona (2:0), no ispred njih su još četiri utakmice od kojih će one protiv nizozemskog Ajaxa vjerojatno biti odlučujuće.

U slučaju da Dinamo u svojoj skupini D uspije izboriti dovoljno bodova te osvoji minimalno treće mjesto automatski bi izborio  plasman u Europsku ligu (među 32 najbolje momčadi) te time napokon nakon daleke 1970. godine – kada je igrao protiv Schalkea - dočekao 'europsko proljeće'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hoće li Dinamo ove godine osvojiti ijedan bod u Ligi prvaka? Slika nije dostupna Što je razlog praznih tribina na Maksimiru?

Dodajmo tome kako će Nova TV i GOL.hr izravno prenositi utakmicu Lige prvaka iz Zagreba 18. listopada protiv Ajaxa koja bi se mogla pokazati ključnom za Dinamo.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene