Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Štedite vrijeme i novac - koristite usluge u Oblaku HT-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski Telekom nudi niz cjelovitih i inovativnih usluga u Oblaku, namijenjenih poslovnim korisnicima, bez obzira na veličinu tvrtke. Usluge u Oblaku se koriste s bilo kojeg mjesta i u bilo kojem trenutku, potrebna je samo veza s internetom i uređaj na kojem će se usluge izvršavati. To može biti računalo, pametni telefon ili tablet.

Sve usluge u Oblaku HT-a se naplaćuju u mjesečnim obrocima pa korisnici nemaju nepredvidivih troškova jer ih unaprijed mogu isplanirati. Prednost ovih usluga je što korisnicima omogućuju da se usredotoče na svoju primarnu djelatnost a brigu oko IT-a prepuste stručnjacima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kaos zbog pada sustava Žena slomila kuk pa sat i pol ležala na hladnim pločicama: "To je prestrašno! Osjećali smo se bespomoćno, svi smo u šoku" Slika nije dostupna Podnio ostavku Davor Tomašković odlazi s čela HT-a, na njegovo mjesto stiže Konstantinos Nempis

Izdvajamo iz HT ponude usluga u Oblaku

Cloud Računalo omogućuje brz pristup virtualnoj radnoj površini (desktopu), svim pohranjenim podacima te aplikacijama u svakom trenutku, gdje god se korisnik nalazio. Cijena korištenja Cloud računala je 99 kn/mj + PDV.

Cloud Server je virtualni poslužitelj. Usluga je skalabilna pa je na poslužiteljima moguće jednostavno povećati/smanjiti virtualne procesore, RAM i diskovni prostor, zavisno o potrebama. HT nudi nekoliko paketa ove usluge, ovisno o željenoj veličini poslužitelja. Usluga je dostupna od 149 kn/mj + PDV a možete je isprobati besplatno na 30 dana.

Cloud Nadzor vozila je rješenje za upravljanje voznim parkom (fleet management). Korisnik vrlo jednostavno i efikasno prati vozila iz voznog parka u realnom vremenu u Cloud Nadzor vozila aplikaciji te optimizira svoje troškove. Usluga je dostupna uz mjesečnu naknadu od 98 kn + PDV po vozilu.

Cloud Exchange Mail je usluga prvenstveno namijenjena tvrtkama koje ne posjeduju vlastito e-mail rješenje. Omogućava korištenje profesionalnog e-mail sustava na Microsoft Exchange tehnologiji te pristup e-pošti, kalendarima, kontaktima i zadacima, gdje god se nalazili i s bilo kojeg uređaja. Usluga je dostupna već od 15 kn/mj + PDV.

Cjelokupnu ponudu ICT usluga i aplikacija pronađite na ICT Marketplaceu, virtualnoj prodavaonici aplikacija i ICT usluga namijenjenoj svim segmentima poslovnih korisnika. Jedinstvene prednosti ICT Marketplacea:

  • IT rješenja namijenjena potrebama kompanija na Hrvatskom tržištu na jednom mjestu
  • Pogodno za sve poslovne korisnike bez obzira na veličinu
  • Brža i jednostavnija nabava aplikacija i ICT usluga
  • Smanjenje troškova za licence i održavanja aplikacija
  • Jednostavan model naplate "plati koliko koristiš"
  • Bez ugovornih obveza i penala za otkazivanje usluge

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene