Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Startup

Shift Konferencija ove godine će pretvoriti Split u ‘startup grad’

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ove godine, Shift Konferencija je podijeljena u tri dijela, te će cijeli događaj trajati čak 5 dana ispunjenih predavanjima, hackathonom, te pitchevima brojnih startupa.

Glavni dio Shift konferencije koja je podijeljena u 3 dijela održava se 5. i 6. lipnja u Hrvatskom narodnom kazalištu, a prethodi mu dva natjecanja koja će biti zatvorena za javnost, no pobjednici će prezentirati svoje projekte 6. lipnja na konferenciji ispred publike i najpoznatijih startup akceleratora kao što su Y Combinator i TechStars.

Pročitajte i ovo PR oglas Završen prvi krug natjecanja METRO Junior Top Chef Najspremniji među spremnima - 2 Rigorozne vježbe Natječu se najspremniji među spremnima: "Dečki su nam bili dobra konkurencija"

Još veći, tanji i ljepši: Je li ovo iPhone 6?

2. i 3. lipnja 2014., u Gradskoj knjižnici Marka Marulića, održat će se Shift Hackathon, natjecanje za sve mlade i talentirane programere koji žele prihvatiti izazov razvijanja potpuno nove aplikacije u samo 24 sata. Timovi kandidata se mogu prijaviti putem službene stranice konferencije najkasnije do 26.05, a samo će 15 najboljih dobiti priliku da se natječe za nagradni fond u iznosu od 10.000 dolara.

Poduzetnici koji već imaju spreman projekt, mogu se do 04. svibnja prijaviti za sudjelovanje na Shift Challengeu, koji će se održati 4. lipnja u Muzeju grada Splita. Tom prilikom će inozemni i domaći mentori pripremati startupe za prezentaciju njihovih projekata ispred javnosti i investitora, a 16 timova koji najbolje demonstriraju usvojeno znanje, dobit će priliku boriti se tijekom konferencije za nagrade u vrijednosti od 10.000 dolara te predstaviti svoje projekte publici, medijima i investicijskim fondovima koji su uvijek u potrazi za dobrim ulaganjem.

Više od 30 predavača iz različitih područja ecommercea, prodaje i online poslovanja

Ulaznice za konferenciju mogu se kupiti do 1. svibnja po promotivnoj cijeni od samo 75 €, požurite jer će cijene ulaznica nakon tog datuma narasti. Za više informacija o konferenciji i uvodnim događanjima posjetite službenu stranicu konferencije. ZIMO i dnevnik.hr medijski su pokrovitelji Shift Konferencije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene