Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U New Yorku

FOTO Ovako izgleda rat najvećih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Microsoft je potvrdio glasine da će otvoriti svoj novi dućan u New Yorku i to samo par blokova dalje od najvećeg Appleovog dućana u tom gradu.

Peta avenija u New Yorku na broju 677 postat će Microsoftov dućan, obznanila je ta tvrtka. Riječ je o bivšem Fendi dućanu, a pregovori oko unajmljivanja tog prostora trajali su iscrpljujućih pet godina.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama

"Kao naš najvažniji dućan, služit će kao središnji Microsoftov dućan. To je cilj koji smo otpočetka zacrtali i samo smo čekali pravu lokaciju i sad je imamo", rekao je za Wall Street Journal korporativni potpredsjednik za prodaju Microsofta, David Porter, a prenosi Business Insider.

Tim potezom Microsoft će se zacrtati na kartu visokobudžetnog dijela tržišta, kojim Apple u New Yorku dominira već godinama.

Jedino što je Porter otkrio o budućem dućanu jest da to neće biti samo običan Microsoftov dućan te da će imati i "eksperimentalan prostor".

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene