Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz Drugog svjetskog rata

Zračna luka u središtu Londona zatvorena zbog bombe: "Nemojte dolaziti na aerodrom!"

Zračna luka London-City (Foto: AFP)
Zračna luka London-City (Foto: AFP) Foto: Afp
Zračna luka London-City, najbliža središtu glavnog grada Velike Britanije, najavila je u nedjelju privremeno zatvaranje nakon otkrića bombe iz Drugog svjetskog rata.

Policija je "iz predostrožnosti ustanovila zonu isključenja od 214 metara te je posljedično zračna luka London-City zasad zatvorena", priopćila je zračna luka dodajući da se poziva putnike da kontaktiraju svoju zračnu kompaniju te izbjegavaju dolazak u zračnu luku.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Slika nije dostupna "Pogriješila sam" Novi problemi za premijerku Truss: Britanska ministrica unutarnjih poslova Suella Braverman dala ostavku

Bomba je otkrivena tijekom radova blizu aerodromske zgrade koja se nalazi u blizini jedine piste za slijetanje.

Smještena na istoku Londona, nedaleko od poslovne četvrti Canary Wharf, zračna luka London-City pruža usluge kratkih letova.

Policija je naglasila da je bomba otkrivena u nedjelju u 6 sati, a da je zona isključenja proglašena u 23 sata "kako bi se moglo raditi na napravi u potpunoj sigurnosti". (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene