Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na kuću Todora Šalipura na Lončarima, općina Donji Žabar, prekjučer oko 2 sata ujutro nepoznati je napadač ispalio zolju.


Prema riječima Šalipura, jednog od vodećih aktivista SNSD-a, Saveza nezavisnih socijaldemokrata na čelu s Miloradom Dodikom, u vrijeme kada se dogodila eksplozija svih šestero ukućana spavalo je u obiteljskoj kući, piše Pincom.info.

Vezani članci Ivica Puljak Ivica Puljak o napadima na strance: "Nadam se da je ovo prvi i zadnji put da kao gradonačelnik Splita pišem ovakav tekst" Policija, ilustracija - 1 Užas u Sesvetama: Muškarac upao u stan starice i ugrizao je?

'Ustao sam i otišao vidjeti o čemu se radi. Pozvao sam policiju koja je osiguravala moju kuću sve do jutra', izjavio je Šalipura.

Pripadnici krim. policije iz Doboja koji su radili očevid potvrdili su da se radi o ručnom bacaču, tzv. zolji, koja je iz neposredne blizine ispaljena na kuću. 

'Raketa je prvo pogodila vrata dvorišta, a zatim probila vrata na garaži i završila ispod autombila kome je razbila zadnje vjetrobransko staklo', dodao je Šalipura.

On smatra da napad ima političku pozadinu zbog njegovog angažmana u SNSD-u tijekom proteklih lokalnih izbora.