Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Francuskli istražitelji otkrili

Zločin u Alpama: Svaka žrtva ubijena je s dva metka u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaki od četiri člana britanske obitelji u Francuskoj pogubljen je s dva direktna metka u glavu.

Informacija je to koju su večeras priopćili francuski istražitelji, piše Reuters. Rezultat je to obdukcije tijela troje članova britanske obitelji i francuskog biciklista.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

'Svaki od njih dobio je dva direktna metka u glavu', ispričao je Eric Maillaud, glavni istražitelj.  Od kada su potvrđeni identiteti žrtava, glavna istraga odvija se u Velikoj Britaniji. istražitelji pokušavaju doznati sve okolnosti koje su dovele do stravičnih ubojstava.

Upravo zato pretražena je obiteljska kuća stradalih, koja se nalazi u Claygateu. 'Britanski i francuski istražitelji pretražili su kuću i nadaju se da su pronašli mnoštvo detalja koji će im pomoći u istrazi', dodao je Maillaud. Odbio je otkriti kojim je oružjem pogubljeno četvero ljudi.

>> Zločin u Francuskoj: Brat naručio ubojstvo obitelji?

Francuski istražitelji rekli su da su članovi obitelji stigli u Francusku po dvije djevojčice, koje su preživjele napad. Britanska obitelj mnogo je puta posjećivala Francusku, no sada su prvi put bili odsjeli u Le Solitaire du Lacu, gdje su ubijeni.

Jedna od teorija ovog stravičnog ubojstva govori da se radi o pljački, dok druga zagovara tezu da se radi o naručenom ubojstvu.

Podsjetimo, 50-godišnji Saad Al-Hilli, njegova supruga (50) i njezina majka (70), pronađeni su mrtvi u luksuznom automobilu na cesti u francuskim Alpama. Pored automobila pronađeno je i tijelo biciklista.

Preživjele su samo dvije djevojčice od 7 i 4 godine. Sedmogodišnja djevojčica pronađena je ozlijeđena pored automobila, a njezina tri godine mlađa sestra čak se 8 sati skrivala ispod mrtvih tijela bake i mama na zadnjem sjedištu automobila. Trenutno se nalaze u bolnici, gdje ih čuvaju naoružani zaštitari.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene