Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Dvije godina užasa

Ženi koju je unakazila čimpanza presadili novo lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije dvije godine čimpanza je napala unakazila lice 57-godišnje Charle Nash. Žena koja je od tada nosila veo sad je dobila novo lice.

Od napada čimpanze Travisa Charla je bila slijepa i majmun joj je otrgnuo obje ruke, nos, oči i usne. Operacija presađivanja lica dogodila se u svibnju u Bostonu i sada su otkriveni prvi rezultati. 

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Amerikanki su liječnici pokušali i transplantirati obje ruke u operaciji koja je trajala 20 sati, no zbog naknadnih komplikacija nove ruke su morali odstraniti.

Operirao ju je tim od 30 liječnika i sestara, a datum operacije su skrivali kako bi sačuvali privatnost žrtve. Liječnici su oduševljeni oporavkom i iz dana u dan Charlino lice poprima konačan oblik.

Charla je presretna rezultatima operacije i kaže da prvi put nakon dvije godine može mirisati, osjetiti dodir na licu i jesti čvrstu hranu.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene