Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasne igračke

Zbog vibratora umalo iskrvarila na smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je zbog vibratora umalo iskrvarila na smrt, April Bonjour odlučila je tužiti tvrtku koja ga je proizvela.

April Bonjour je zajedno s dečkom isprobavala vibrator kojeg proizvodi tvrtka Pipedream Products. No, najednom je sve krenulo po zlu. Osjetila je oštru bol u vagini, a dečko je odmah izvadio vibrator koji je bio prekriven krvlju. April je mislila da je možda dobila menstruaciju, no krvarenje nije prestajalo.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Gubitak krvi bio je toliko snažan da se onesvijestila. U bolnicu je otišla tek ujutro kad joj se probudio sin. 'Mislio je da umirem, a i ja sam', kazala je. U bolnici se njeno stanje stabiliziralo nakon što je primila nekoliko vrećica krvi.

Od tvrtke je tražila bilo kakvu kompenzaciju, no oni su odbili pa ih je odlučila tužiti za duševne i fizičke boli. Zanimljivo je da je logo Pipedreama 'Mi ne stvaramo orgazme, samo ih poboljšavamo'.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene