Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri puta ga neuspješno pregledali

Debeli zatvorenik sakrio pištolj u naslagama sala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
George Vera (25) uhićen je prošlu nedjelju zbog prodaje piratskih glazbenih albuma. Kao i svi pritvorenici bio je kompletno pretražen, ali zatvorsko osoblje je previdjelo nešto nevjerojatno.

Debeli zatvorenik je u naslagama sala sakrio pištolj od 9 mm. Vera je bio pretražen čak tri puta prije nego je sam predao pištolj. Prvi put na mjestu uhićenja, drugi i treći put u gradskom i zatvoru okruga. Niti jedanput od ta tri pretresa policijski službenici nisu pronašli pištolj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokušaj bijega Drama u Remetincu: Zatvorenik razbio prozor i skočio s prvog kata, bio je potpuno krvav Zatvorenik (Ilustracija: Guliver/Thinktsock) Europski sud za ljudska prava Zatvorenik tužio Hrvatsku zbog loših uvjeta iza rešetaka, od države mora dobiti 12.200 eura

Predsjednik Sindikata policajaca Houstona rekao je da sve kadete u policijskoj akademiji uče kako da pretresaju morbidno debele ljude. 'Učimo ih da dignu salo i pogledaju ispod, Vjerojatno policajac nikad nije uhitio nikoga tako debelog', rekao je Blankinship.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene