Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ima dugačak popis neprijatelja

Nakon Melanijine pritužbe: Trump otjerao zamjenicu savjetnika za nacionalnu sigurnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijela kuća potvrdila je u srijedu da zamjenica savjetnika za nacionalnu sigurnost Mira Ricardel odlazi s te pozicije, no ostaje u administraciji.

Glasnogovornica Sarah Sanders u priopćenju je kazala da će ''Mira Ricarcdel nastavati s podrškom predsjedniku, unatoč odlasku iz Bijele kuće kako bi prešla na novu poziciju u administraciji. Predsjednik je zahvalan na njezinoj sužbi američkom narodu i težnji nacionalnim sigurnosnim prioritetima'', prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka" Slika nije dostupna Slagalica u Bijeloj kući Dvije dame Donalda Trumpa: ''Melania je za protokol, Ivanka za posao''

Prema pisanjima CNN-a, Ricardel je za vrijeme obavljanja svoje dužnosti stvorila poduži popis neprijatelja i zaradila reputaciju zbog neugodnog ponašanja prema podređenima, planiranja protiv dužnosnika Bijele kuće i otkrivanje medijima informacija o protivnicima Trumpove administracije.

Izvori za CNN tvrde da je predsjednik Donald Trump odluku o otpuštanju Ricardel donio još u utorak, dan nakon što je iz ureda Melanije Trump zatražena ostavka Mire Ricardel.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene