Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Miss parlamenta

FOTO Zakuhalo u Skupštini: Najzgodnija političarka objavila seksi fotografiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miss srbijanskog parlamenta zove se Irena Vujović. I dok je na radnom mjestu uvijek obučena u skladu s propisima, na društvenim mrežama voli pokazivati svoje atribute.

Irena Vujović, zastupnica SNS-a u srbijanskom parlamentu izabrana je za miss te institucije od strane medija. Iako se u parlamentu uvijek drži propisanih pravila odijevanja, privatno se ipak voli malo više opustiti pa je tako na Facebooku završila i njezina fotografija u seksi negližeu s leopard uzorkom.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

SEKSI SKANDAL: Nakon objave golišavih fotografija dala otkaz 

Kaže kako joj imponira novostečena 'titula', no da ipak smatra kako ljepota nije presudna za političku karijeru, a ima i točno definirane ciljeve u ovom sazivu parlamenta. 'Bavit ću se vanjskopolitičkim pitanjima, kao i u prethodnom. Radit ću i na ravnopravnosti žena i njihove zastupljenosti u svim sferama našeg društva', rekla je najzgodnija zastupnica za Kurir.

Srpskoj naprednoj stranci Irena je pristupila 2008. godine, a sada je već i članica Glavnog odbora, a politički idol joj je Aleksandar Vučić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene