Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miss srbijanskog parlamenta zove se Irena Vujović. I dok je na radnom mjestu uvijek obučena u skladu s propisima, na društvenim mrežama voli pokazivati svoje atribute.


Irena Vujović, zastupnica SNS-a u srbijanskom parlamentu izabrana je za miss te institucije od strane medija. Iako se u parlamentu uvijek drži propisanih pravila odijevanja, privatno se ipak voli malo više opustiti pa je tako na Facebooku završila i njezina fotografija u seksi negližeu s leopard uzorkom.

SEKSI SKANDAL: Nakon objave golišavih fotografija dala otkaz 

Vezani članci Autobusna nesreća, očevid, ilustracija (Foto: Arhiva/Dusko Jaramaz/PIXSELL) 15 ljudi ozlijeđeno u prevrtanju autobusa u Srbiji, dvoje ima teške ozljede Aleksandar Vučić na predstavljanju novih helikoptera (Foto: Srdjan Ilić/PIXSELL) - 3 Vučić zadovoljan šopingom: "Jasno vam je zašto ih zovu vražjim kočijama"

Kaže kako joj imponira novostečena 'titula', no da ipak smatra kako ljepota nije presudna za političku karijeru, a ima i točno definirane ciljeve u ovom sazivu parlamenta. 'Bavit ću se vanjskopolitičkim pitanjima, kao i u prethodnom. Radit ću i na ravnopravnosti žena i njihove zastupljenosti u svim sferama našeg društva', rekla je najzgodnija zastupnica za Kurir.

Srpskoj naprednoj stranci Irena je pristupila 2008. godine, a sada je već i članica Glavnog odbora, a politički idol joj je Aleksandar Vučić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook