Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miss srbijanskog parlamenta zove se Irena Vujović. I dok je na radnom mjestu uvijek obučena u skladu s propisima, na društvenim mrežama voli pokazivati svoje atribute.


Irena Vujović, zastupnica SNS-a u srbijanskom parlamentu izabrana je za miss te institucije od strane medija. Iako se u parlamentu uvijek drži propisanih pravila odijevanja, privatno se ipak voli malo više opustiti pa je tako na Facebooku završila i njezina fotografija u seksi negližeu s leopard uzorkom.

SEKSI SKANDAL: Nakon objave golišavih fotografija dala otkaz 

Vezani članci Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) - 3 Što se događa? Vučić sazvao hitan sastanak "zbog pogoršane situacije u regiji" Slika nije dostupna 'Nudili su mi milijune za seks, ali sam ih sve odbila!'

Kaže kako joj imponira novostečena 'titula', no da ipak smatra kako ljepota nije presudna za političku karijeru, a ima i točno definirane ciljeve u ovom sazivu parlamenta. 'Bavit ću se vanjskopolitičkim pitanjima, kao i u prethodnom. Radit ću i na ravnopravnosti žena i njihove zastupljenosti u svim sferama našeg društva', rekla je najzgodnija zastupnica za Kurir.

Srpskoj naprednoj stranci Irena je pristupila 2008. godine, a sada je već i članica Glavnog odbora, a politički idol joj je Aleksandar Vučić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook