Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog pritiska medija?

SEKSI SKANDAL: Nakon objave golišavih fotografija dala otkaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vanja Hadžović, golišava savjetnica koja je radila u Ministarstvu vanjskih poslova u Srbiji, u petak je dala otkaz, javljaju tamošnji mediji.

Iz Ministarstva vanjskih poslova naglasili su kako je njihova suradnica dala otkaz 'zbog medijske torture kojoj je bila izložena', prenosi Blic.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Čeka ga i glazbeni program Srbija sprema veliki doček za "čeličnog prijatelja": Vina će mu služiti Vučić osobno Uhićeni Srbi u Španjolskoj akcija u Španjolskoj VIDEO Pogledajte kako je pao jedan od najtraženijih srpskih mafijaša: "Bili su vezani, a u kući je bilo puno krvi"

Podsjetimo Vanja Hadžović postala je poznata i izvan granica regije nakon što su u javnost procurile fotografije koje je postavila na društvenu mrežu. Na njima je mlada i atraktivna savjetnica u prilično golišavom izdanju.

Kako piše Blic, Vanja je u veljači ove godine počela raditi u Ministarstvu vanjskih poslova, a tamo kažu kako se 'nakon svega nije mogla nositi s pritiskom medija, pa je predala radnu knjižicu'.

>> Amerikanci se pitaju: Je li Vanja najseksipilnija političarka ikad?

'Ona je u petak napustila Ministarstvo i odustala od svih planova koje je imala. Nekoliko dana je bila i u bolnici zbog svega', izjavili su iz Ministarstva za taj portal. No novinari tvrde kako je Vanja viđena da se 'usred medijske torture' odlično provodi u noćnom izlasku. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene