Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Zaklala supruga pa mu odsjekla glavu i udove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetdevetogodišnja Mara Gojšina uhićena je pod sumnjom da je prošle srijede u selu Crvica kod Bajine Bašte, otkud je rodom, ubila kuhinjskim nožem 42-godišnjeg supruga Zorana Gojšina iz Užica, a zatim izmasakrirala njegovo tijelo.

Mara mu je, naime, odsjekla glavu te obje ruke i noge! Dva dana kasnije dijelove tijela automobilom je dovezla u mjesto Kadinjača, gdje ih je polila benzinom i zapalila. Dok je trajao očevid, ona se sama javila policija i ispričala svoju stravičnu priču, piše Blic. Oni su, naime, prošle srijede došli na Marin posjed u Crvicu, gdje su se ubrzo posvađali i potom, navodno, potukli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pretjerala s pićem Pijanstvo je skupo platila - Ostala bez šaka i stopala! Slika nije dostupna Dijele želudac Sijamski blizanci: Iako liječnici vjeruju u uspjeh - oni se ne žele razdvojiti

>> Pronašli ga odsjećenih ruku i nogu

Tijekom svađe Mara je kuhinjskim nožem s dva uboda u trbuh ubila supruga. Kada je vidjela što je učinila, odsjekla mu je glavu i udove u želji da zametne tragove. Tvrdi da je njezin suprug prvi nasrnuo na nju s nožem te da se i ona domogla hladnog oružja i branila se, piše Blic.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene