Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna majka u SAD-u dobila je nevjerojatan dar - nakon 50 godina susrela se s izgubljenom kćeri za koju su joj nakon porođaja rekli da je umrla.


Zahvaljujući Facebooku, majka i kći pronašle su se nakon 50 godina! Pola stoljeća Zella Jackson Price živjela je u uvjerenju da je njezina kći Melanie Gilmore mrtva, a Melanie da ju je njezina biološka majka Zella odbacila.

Mala Melanie rođena je tri mjeseca ranije i težila je svega pola kilograma. Njezinoj majci medicinska sestra priopćila je tužnu vijest.

'Došla je do mene nakon tri sata i rekla - vaša beba je preminula', ispričala je Zella Jackson Price.
Međutim njezina kći je preživjela te ju je posvojila druga obitelj. Melanie je htjela znati tko joj je biološka majka pa su njezina djeca putem Facebooka pronašla 76-godišnju Zellu. Kontaktirali su je i obavili DNK testiranje koje je potvrdilo da su majka i kći. Sada namjeravaju istražiti što se točno dogodilo.

Vezani članci Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Kako su samo narasli: Jolie na premijeru filma stigla s petero djece, jedino se najstariji sin nije pojavio Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari pokazala bikini i poručila suprugu: "Cijelo ljeto čekam ovo, sorry hubby!"

Facebook isprika jedne majke zbog nepristojnih kćeri

'Još sam uvijek u šoku. Ne znam što ćemo saznati, koja je pogreška učinjena, što se točno dogodilo', kaže Zella.
A sada je pred ovom proširenom obitelji - novo razdoblje.
'Ne želim da druga djeca čuju što govorim, ali ona najviše sliči meni od svih njih', zaključila je presretna majka.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook