Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula jedna osoba

Washington: Zbog oluje dva milijuna osoba bez struje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U olujama koje su pogodile područje Washingtona, zasad je poznato kako je najmanje jedna osoba smrtno stradala. Proglašeno je izvanredno stanje.

Žestoke oluje pogodile su područje američkog glavnog grada Washingtona u petak kasno navečer, pri čemu je najmanje jedna osoba smrtno stradala, a gotovo dva milijuna osoba ostalo je bez struje.

Pročitajte i ovo Poplava u Francuskoj Velika tragedija Oca i dvoje djece odnijela poplava dok su pokušavali prijeći most: Sedmero ljudi nestalo u velikoj oluji koja je pogodila europsku zemlju Približava se Washingtonu (Foto: AFP) Pojas od 2900 km Snježna oluja pogodila SAD: Na Srednjem zapadu dosad smrtno stradalo petero ljudi

>> Pješčana oluja 'progutala' gradove

Ženu na sjeveru Virginije usmrtilo je stablo koje je palo na njezinu kuću, javlja NBC News. Oluji je prethodio dan s rekordnim vrućinama u regiji.

>> Dvoje mrtvih nakon uragana Charlotta

Guverner savezne države Zapadna Virginia Earl Ray Tomblin proglasio je izvanredno stanje pošto je više od 500.000 domova iz 27 okruga ostalo bez struje zbog oluje. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene