Obavijesti Video Pretražite Navigacija
čestitao Milatoviću

Vučić o izborima: "Mene ne mogu pobijediti kao ove u Crnoj Gori, mojim protivnicima pomračen je mozak"

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Afp
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić čestitao je u ponedjeljak Jakovu Milatoviću na izboru za novog predsjednika Crne Gore i poručio da će u Srbiji uvijek imati pouzdanog partnera.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao je izbore u Crnoj Gori. Čestitao je Milatoviću na pobjedi i izrazio nadu da će prvo posjetiti Srbiju. "U medijima, vidim, svi kažu da je pobijedio Vučić. Pa, nije, pobijedio je Milatović." 

Rekao je i da njegovi politički protivnici njega ne mogu pobijediti kao što su Mila Đukanovića pobijedili u Crnoj Gori jer se, kaže, on više ne može kandidirati za predsjednika Srbije. 

"Ali i obećao sam da oni nikad neće pobijediti", rekao je Vučić u Veroni. Dodao je da je njegovim protivnicima "pomračen mozak, ali ne alkoholom i drogom, već patološkom mržnjom". Srbijanski predsjednik poručio je da će Milatović u Srbiji uvijek imati pouzdanog partnera.

Istaknuvši uvjerenje da će Milatović pokazati čvrstu volju da građanima Crne Gore osigura "život u miru i napretku", Vučić je novom crnogorskom šefu države poručio da će "u Srbiji uvijek imati pouzdanog partnera u razvoju političkog dijaloga i jačanju ekonomske suradnje" dviju država i "čvrst oslonac za miran i stabilan Balkan".

Pročitajte i ovo Podgorica - 3 NOĆ PROMJENE VIDEO Ovako se slavilo u Crnoj Gori: Tri prsta, zastava Jugoslavije i pjesma o Kosovu

Vučić je u ponedjeljak, kratko se osvrćući na izbore, izrazio uvjerenost da će bilateralni odnosi Srbije i Crne Gore biti bolji, a naveo je i da je tijekom jutra razmijenio poruke s Milatovićem. Kazao je da se Srbija, "za razliku od svih ostalih", nije miješala u izbore za predsjednika Crne Gore.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene