Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srbijanski premijer oglasio se putem Twittera oko teme Velike Albanije u jeku nedavnog incidenta na nogometnoj utakmici između Srbije i Albanije, koja je prekinuta tijekom prvog poluvremena u Beogradu.


'Ljudi koji govore da je Velika Albanija naša noćna mora su apsolutno u pravu. No, to nije samo naša noćna mora, to je Europska noćna mora, to je noćna mora čovječanstva, a mi ćemo se potruditi da spriječimo tu noćnu moru da izađe u svijet. Nadamo se da će se normalni Albanci shvatiti ovu poruku', napisao je na svojem Twitter profilu Aleksandar Vučić.

Vezani članci Održan još jedan prosvjed u Beogradu (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Prosvjednici u Beogradu poslali poruku: "Nećemo građanski rat zbog jednog čudaka, već ćemo ga otjerati mirno'' U Beogradu održan mirni prosvjed \"Jedan od pet miliona\" (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) U Beogradu još jedan prosvjed protiv vlasti: "Nužno je da se građani Srbije oslobode pritiska pod kojim žive"

Podsjetimo, incident na nogometnoj utakmici u Beogradu izazvan je bespilotnom letjelicom s koje je obješena bila zastava Velike Albanije i kojom su upravljali makedonski navijači izvan stadiona.

Aleksandar Vučić: Svrha incidenta na utakmici bila je poniziti Srbiju

Taj incident je izazvao nerede na utakmici te brojne reakcije sa svih strana. Ova Vučićeva je samo posljednja u nizu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook