Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Srbije je rekao da je pogriješio što je Hrvatskoj, kako je rekao, dao prednost po tom pitanju.


Premijer Srbije Aleksandar Vučić smatra da mu je najveća strateška greška koju sebi ne može da oprosti to što Srbija nije dala koncesiju za svoje autoceste kao Hrvatska, piše Blic. "Ja bih sebe sad razapeo zbog toga što sam pogriješio, što nisam izračunao i što sam bio glup što to nisam učinio. Hrvati su ušli u to da daju koncesiju za svoje autoceste, uzet će na tome dvije milijarde, ceste će se bolje održavati nego danas", komentirao je Vučić.

Vezani članci Aleksandar Vučić Vučić odgovorio na pitanje hoće li biti rata zbog non papera: ''Čak i ako netko hoće ratovati, neće ratovati s nama'' Aleksandar Vučić Vučić o non paperu: "Kad Srbi trebaju nešto dobiti, ispada kao da tuku po svemu i rasturaju sve''

On je rekao da je pogriješio što je Hrvatskoj, kako je rekao, dao prednost po tom pitanju. "Ondje je ušao Goldman Sachs i to je strateška pogreška koju si ne mogu oprostiti. Ja zbog toga noćima nisam spavao", zaključio je Vučić.

Upitan je li to njegova ili pogreška njegovih ministara, Vučić je rekao da je pogreška strateška i da je zbog toga on odgovoran. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook