Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilnici od 10 i 11 godina

11-godišnjaci vršnjake rezali, udarali i palili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica dječaka u dobi od samo 10 i 11 godina zadržana su u policiji nakon što su svoje vršnjake mučili nožem, ciglama i cigaretama.

Jedan od napadnutih dječaka u kritičnom je stanju s ozbiljnim ozljedama glave, nakon što je pronađen u polusvijesti kako leži pored potoka gdje su on i njegov prijatelj napadnuti. Liječnici su izrazili zabrinutost da bi mogao izgubiti i vid. Naime, dječaci su izjavili kako su ih napadači tukli ciglama, palili cigaretama i rezali nožem po licu. Dva prijatelja biciklima su krenuli na pecanje kada su se sukobili s dvojicom vršnjaka. Žrtvama su ukradeni mobiteli, bicikli i nešto novaca kojeg su imali sa sobom.

Pročitajte i ovo Ilustracija objavio USKOK Detalji bizarnog slučaja iz Pule: Županijski tužitelj tražio prijatelja da mu poništi kaznu za parkiranje Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada"

'Lice mu se nije raspoznavalo od krvi. Usnice su mu natekle i poplavile. Lakat mu je bio razderan. Pokušao je govoriti no to je bilo vrlo nerazgovijetno', izjavila je njegova majka te dodala: 'Bio je u šoku i jako je drhtao.'

'Ovo se ne čini kao normalna svađa među djecom već kao nešto što je potpuno izmaknulo kontroli. 11-godišnjak je prevezen u bolnicu, a stanje mu je stabilno. Aktivo radimo na slučaju', dodao je glasnogovornik policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene