Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nudili je prolaznicima

Vlastitu bebu prodavali za 25 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svoje šestomjesečno dijete par iz Kalifornije pokušavao je prodati ispred trgovačkog centra za 25 dolara.

Roditelji iz Kalifornije, 38-godišnji Patrick Fousek i 20-godišnja Samantha Tomasini privedeni su nakon što je Patick prilazio ženama ispred trgovačkog centra i pitao ih žele li kupiti njegovo dijete.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Žene su isprva mislile da se muškarac šali, ali kada je bio uporan u svojoj namjeri da dijete proda, slučaj im je postao sumnjiv i prijavili su ga policiji, rekao je Lalo Villegas glasnogovornik policije, piše Daily Mail.

‘Našim su službenicima žene dale korisne informacije. Ne znam jesu li majke, ali definitivno imaju instinkt za pomoć’, rekao je Lalo Villegas. Par je uhićen u sljedećeg dana u svojoj kući, a kada je policija došla po njih bili su pod utjecajem droga. Optuženi su za ugrožavanje djeteta.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene